Ultima Thule talar ut, vill ha mer nazism i SD

TW: Vi använder en del osmaklig rasterminologi i den här artikeln.

I dagarna har det gamla nasserockbandet Ultima Thule gjort en liten comeback efter ett par år i ishinken. Det har föranlett en och annan kritisk artikel, vilka i stort är ganska ointressanta eftersom de typiskt sett behandlar huruvida de var ett nasseband eller ej och det är en icke-fråga då de var den organiserade svensknazismens husband i två decennier. Därför har en Ultima Thule-företrädare uttalat sig i ett nyfascistiskt medium, syftet synes vara att polera den nationella rörelsen till rumsrenhet men det går helt ärligt inte så bra.

Trafik-IntensivTriangulering

Det senaste alstret från Uffe Hansen, personen som sitter bakom trummorna i Ultima Thule, handlar om hur judebolsjeviker konspirerar för att förstöra den sanna bilden av aktivistnätverket Bevara Sverige Svenskt (BSS), Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna (SD). Han skriver kulturmarxist, men jag föredrar den äldre beteckningen. Den är ärligare och äldre, och det är en äldre organisation han stormar till försvar av. BSS hade inte lindat in det i neologismer, de kallade negrer för negrer och judesvin för judesvin. Att använda ett lömskt och mörkande språkbruk, det hade nog BSS omedelbart kopplat till den stora judiska konspirationen mot de stackars nationella.

Bland annat får vi veta att han inte är nazist, detta för att han inte har några imperialistiska ambitioner. Förmodligen syftar han på den tysknazistiska kolonisationen av Östeuropa, vilken han tydligen ser som en vattendelare mellan hans ideologi och de tyska nazisternas. Det är i och för sig klädsamt att han är ärlig med att han inte har några problem med den politiken i övrigt, men samtidigt oerhört oroande.

Det är inte folkmordet i sig han har problem med, eller den tokigt korrupta övervakningsstaten, eller den brutala raspolitiken som förstörde mycket av tyskt akademiväsen och näringsliv, eller… ja, det är liksom bara att fortsätta hur länge som helst. Hågad rekommenderas att läsa Richard Evans översiktsverk som behandlar det tredje riket, det är inte svårt att hitta andra problematiska sidor hos det tysknazistiska projektet.

Det är i första hand Generalplan Ost han inte gillar, och så kommer ett fördömande av antisemitism och ett erkännande av staten Israel i slutet på stycket. Det framstår närmast som pliktskyldigt, kompletterat i nästa stycke av ett fördömande av rasism.

Syftet uppenbarar sig sedan lite längre ned i texten, han menar det bara så långt som BSS menade det.

Där är haken. För BSS stod likt SD för en uttrycklig rasism, komplett med etniska rensningar och apartheidideologi.

Men vi vägrar att ta avstånd från våra kontakter med BSS eller vår nationella värdegrund.

Den nationella rörelsen funkade på ungefär samma sätt på BSS-tiden som den gör idag. Ledarkult, brottslighet som politisk metod och ett djävla tjatande om negrer, massinvandring, judar och muslimer. De trakasserade kritiska journalister med dödshot, uthängningar och så vidare. Samma gamla vanliga som vi idag är vana vid. Exemplet som är närmast till hands är angreppen på Peter Ekstrand, vars personuppgifter och bild återkommande publicerades i BSS-material (bl.a. tidskriften Patriot), vars arbetsgivare emottog hot om att Ekstrands barn skulle tas ifrån honom och som behövde livvaktsskydd från Säpo för att kunna göra sitt jobb. Detta för att han gjort sitt jobb och avslöjat en nationell som nationell.

Det här är tydligen något som Ultima Thule fortfarande gillar.

BSS var också mycket aggressivare i sin rasistiska propaganda än vad SD någonsin varit. Det senare är den parlamentariska gren som är tänkt att vara rumsren och fin och ha en massa stöd från människor utanför den nationella rörelsen. Lurade människor, alltså, som aldrig skulle stödja rörelsens övergripande ändamål utan på sin höjd kan tänka sig att stödja ett misshandlat och missförstått underdogparti etablissemanget verkar hata.

Ett exempel på detta kan ses i de dekaler som Niels Mandell framställde åt både BSS och SD. BSS var mer åt det här hållet:

VARNING!

till svenska flickor!

Undvik oskyddat samlag med

negrer som bär dödligt AIDS!

Allra helst: Skända inte din ras,

Ditt Sverige, Din familj och släkt.

Gör abort endast i nödfall.

Bevara Sverige Svenskt

Mmm. Nationella värderingar och bara lagom mycket rasism, precis så mycket att Ultima Thule tycker att det är okej, men inga imperialistiska anspråk, typ hot om att invadera Norge eller vad han nu tänker sig att det skulle kunna vara.

SD var mer inne på en sådan här retorik vid samma tid:

STOPPA

invandringen!

Bättre skola. Stärk familjen.

EN LEVANDE LANDSBYGD.

Vård och äldreomsorg

SVERIGEDEMOKRATERNA

Lite rundare, lite mindre aggressivt, lite mindre öppen rasism.

Det här är alltså inte Ultima Thule nöjda med. BSS var bättre. Där hittar vi en allsidig diskussion om invandringens raspolitiska konsekvenser och en ambition att få de demokratiska partierna att dansa efter den nationella miljöns pipa. Det var dessutom så att de hade pengar en gång i tiden, något som Ultima Thule inte hade.

Jag erkänner våra nära kontakter med Bevara Sverige Svenskt (BSS) och tar inte avstånd från dem. Vi ville bryta vår isolering och såg den finansiella assistansen som en möjlighet.

Nära kontakter med en rasistisk vit-makt-miljö är tydligen okej för Ultima Thule. Att spela tillsammans med uttryckligen nynazistiska band och hjälpa dem till en större publik, det är också oproblematiskt. Uffe är inte nazist, han bara hjälper nazisterna framåt och det är tydligen något helt annat.

Uffe är heller inte rasist, det är därför han tycker att de där dekalerna BSS kletade upp var så himla bra. Inga AIDS-negrer i landet, inga aborter, ingen rasism, eller hur han nu menar.

Det finns fler roliga saker i hans text. Vi får också lite av den blod-och-jord-ideologi som präglade tysknazismen, om än lite inlindat. Det är alltså en öppning för just den imperialism som tysknazisterna ägnade sig åt. Om SD tar makten och grannländerna är elaka mot dem kommer de antagligen att anses behöva en nationell väckelse de också, istället för den där äckliga judebolsjevikiska demokratin de har idag.

Namnet signalerar att det endast är i Sverige som svenskhet kan säkerställas. Sverige ska bära svenskhetens prägel är kärnan i budskapet. Vem anser inte det? Vilken prägel ska Sverige ha om inte svenskhet? Kan svenskhet blomma någon annanstans? Den ensidigt negativa bild som dominerat debatt och politik rörande BSS säger mer om den likriktning massmedia levererat än om BSS verksamhet.

Fan alltså, det är så likriktat i Sverige, man kan inte ens ha Vit Aggression som förband utan att räknas till den nynazistiska miljön. Helt sjukt alltså, man kan inte ens slänga upp goda råd till svenska flickor om hur de ska bete sig rasmedvetet och inte dra på sig “dödligt AIDS” från de där läskiga negrerna, utan att det blir en massa tjafs om rasism. Inte är det väl rasism att vilja sin ras väl och därför deportera alla som hör till dåliga raser, eller? Va?

Nä, det är medias fel alltihop, de påstår att det är rasism att förespråka rasism och att man blir som man umgås. Det är inte sant, de är judebolsjeviker allihop.

Allt han vill är att bli lyssnad på, det förstår man om man läser hans berättelse om den enda gången han var lite berömd.

Etablissemanget togs på sängen och reagerade med kraft mot vår rätt att spela vår musik. Trots att vi hade tre skivor på listan samtidigt, så spelas inte våra låtar. Det är första gången detta händer och motiveringen var att vi var rasister. Vi fick inga chanser till genmälen. Det fanns inte, och finns inte nu heller, något i våra texter som visar att det ligger något i dessa anklagelser.

För de hade inte sagt sitt genom att alliera sig med nynazister och nyfascister, spela tillsammans med deras propagandaband och hjälpa desamma till större publik genom sin egen berömmelse?

Nä, Uffe är inte nöjd. Radiostationerna spelade inte deras låtar, de fick bara pengar från skivförsäljning (vilket förmodligen inte är sant, men det är en bisak), och det bevisar så att säga att “etablissemanget” hade lagt sig i på något vis. Oklart hur, men de här snubbarna i nassemiljön är inte direkt kända för att ge tydliga och begripliga förklaringar av de där märkliga judebolsjevikiska internationalistiska konspirationerna ser ut. De är väl vana att vara bland andra nationellt sinnade, där antisemitiska vanföreställningar och hat mot utlänningar är en förutsättning för att få vara med någon längre stund. Det är närmast hur väl man ljuger om det som avgör hur långvarig man blir när man väl accepterats, annars tröttnar man ju likt Jesper Nilsson eller Daniel Assai, alternativt blir utesluten som Patrik Ehn eller Erik Almqvist, för att ta några välkända exempel från SD.

Om man gör en mer seriös analys av Uffes text hamnar man med all sannolikhet i slutsatsen att den går ut på att avdramatisera även BSS inför SD-väljarna i stort. Det finns idag många som sympatiserar med SD som inte skulle gilla den råa och fientliga stil som var förhärskande inom BSS, precis som de inte skulle ha sympatiserat med SD för tjugo år sedan. De nationella har sedan dess polerat, polerat, polerat. Alla misstag, all rasism, alla dumma uttalade nynazister, all kriminalitet, allt demokratiförakt, alla djävla anhängare som inte fattar att de ska hålla käften istället för att säga vad de tänker, allt detta, det är de kulturmarxistiska massmediernas satans fel. Fy fan.

Lite så har de gått till väga, och det har funkat alltför bra. Många har glömt bort att SD vill etniskt och politiskt rensa Sverige från alla misshagliga element, något de till och med uttalade svart på vitt i partiprogrammet 1996, när Åkesson varit med ett tag och bestämt sig för att han hittat rätt typ av rasideologiskt EU-motstånd. Nu är det tydligen dags att återuppväcka både Ultima Thule och BSS, och polera, polera, polera. Det är heller inte meningsmotståndare det är riktat till, utan inåt mot resten av den nationella rörelsen, i en av dess egna mediakanaler. Sedan länge finns en splittring mellan BSS-miljön och Nordiska Rikspartiet, en äldre nynazistisk gruppering, till följd av att Leif Zeilon som var med och drog igång BSS försökt påstå att han varken var nynazist eller belastad av sådana kontakter. NRP svarade med att sprida hans brev och andra handlingar till journalister för att göra klart vad för skrot och korn han var. Det var den i så ringa grad nazipåverkade och nazibelastade (vilket alltså är en del av den polering BSS var tänkt att vara från start) Zeilon som uttalade dessa kända ord:

För varje år blir svenskarna allt färre. Om fyra år finns inget svenskarnas Sverige. Med kanske en turk som diktator och en neger som utrikesminister. Folket blir då ett chokladbrunt blandfolk som inte talar svenska utan olika språk huller om buller.

Vänner, demokrater. Gå inte på deras lögner. Kritisera dina vänner, debattera med främlingar, ta strid varhelst de nationella fiser fram ännu en historierevisionistisk dimridå. Var inte rädd för att kalla en spade för en spade, eller ett rasistiskt uttalande för rasistiskt. Och kom ihåg, en röst på SD är en röst på nyfascism, det är inte en röst på någon enskild väljare som är missnöjd och politikerföraktande utan det är en röst på partitoppen.

Igår var det folkhemstanken de ljög om och ville göra till sin. Idag är det BSS de ljuger om och vill polera rumsrent. Imorgon kan det lika gärna vara något folkmord som deras gamla apartheidpolitik som ska säljas in.

Och Uffe, fy fan vad lömsk och lögnaktig du är. Att du har mage att hålla på med ditt motbjudande och förljugna propagandaprojekt år ut och år in, utan ens ett spår av självinsikt eller ärlighet.

//Förbannad Elwa Ninpo — Politifonen

Advertisement