Hat och hot @Twitter

Som är allmänt känt vid det här laget överlevde Ali Esbati Utöyamassakern. För några dagar sedan publicerade vi även en av hans artiklar på bloggen. Så här blev han senare bemött av samma våldsförhärligande kultur som skapade Breivik:

mördaesbati

Så här skrev Nollnitti för något år sedan:

Pamela Geller publicerade 2007 ett mail från en terrorist på sin hemsida AtlasShrugs. I mailet framgår det att en anti-muslim av rädsla för det ‘muslimska hotet’ planerar att utföra ett terrordåd i Norge. Pamela Geller vägrar nu lämna ut mailskrivarens identitet! Oavsett om  hon föreliggande skyddar Anders Behring Breivik (och således i förlängning även sig själv) eller ej genom publikationen av det mail hon fått, är det av oerhörd vikt att hon frigör identiteten på mailskrivaren. Det skulle underlätta de pågående utredningarna mot den norske terroristen – eller leda den polisiära myndigheten mot ytterligare en norsk terrorist – som antingen agerar själv, eller i maskopi med Breivik. Som jag tidigare nämnt refererar Breivik åtskilliga gånger till spjutspetsen av den islamofobiska rörelsen i USA: där Ol’ Pam Gee finner sig i toppen.

Någon sade skämtsamt i en kommentar till mig för inte så länge sedan att det är en fråga om ‘Guilt by Association’ när jag gjorde en koppling mellan Anders Breiviks Manifesto och hans referenseringar till kontra-jihad-rörelsen i USA. Men detta mail påvisar den ödesdigra kopplingen mellan extrem-högern där och den norska terroristen (eller en annan groende terrorist med avsikt att mörda oskyldiga människor). Det är exakt samma hatiska kontra-jihadistiska retorik man använder sig av: där mänsklighetens hot utgörs av islam/muslimerna – eller kulturmarxismens likgiltighet inför den muslimska invasionen.

Det behöver förvisso inte vara så att @PetterJensen nödvändigtvis är den som, rent hypotetiskt, omtalas i NollNittis artikel. Det visar däremot att det finns en stor, potentiellt förödande, hatkultur som sprider sig i dag.

Den kulturen finns överallt – inte minst på Twitter där vi också finner “människorättsaktivisten” och “FN-vurmaren” @KentasKorner (som nu bytt namn). Kent Jansson twittrar följande:

fnkenta

I samma veva skriver @Bosnierkenta också:

bosnierkentaaaaaa

@Bakteriekenta tycker också att:

keeeentbakterie

Vi får inte glömma hur @Somaliekenta firar:

fnkentaaaaaasomaliermordad

Sammanslaget visar Biker-kenta på två saker. 1.  Han kan se sig själv som upptagen i den galna hatkultur vi skriver om och 2. Han kanske inte ska tala om FN och människorätt utifrån den positionen.

Sedan avslutar vi med två bilder över den fredliga rörelsen EDL (som även har ett Sverige-kapitel under namnet SDL)

exploding mosqitoooo

Samt en lite tydligare bild

exploderandemygga

EDLmössa

Här protesterar man genom att bränna en kufi.

Det här är människor som bryr sig om fred, människorätt och som generellt har sunda värderingar.

Advertisements

3 thoughts on “Hat och hot @Twitter

 1. Alla Muslimer är givetvis inte emot mänskliga rättigheter. Men vad som avses är nog att dom muslimska medlemsländerna i FN:s råd för mänskliga rättigheter (UNHRC) motsatt sig de stycken i rådets resolution om att utplåna alla former av våld mot kvinnor som kräver förändringar i islamisk lag (sharia).

  http://www.exponerat.info/fn-tillater-brott-mot-manskliga-rattigheter-i-muslimska-lander/

  http://www.tryckfrihet.com/bor-islam-omfattas-av-religionsfrihet-enligt-fns-forklaring-om-manskliga-rattigheter/

 2. Nej han avser förmodligen inte samtliga muslimer?
  En man som hyllar folkmördare och applåderar när små barn dör. Sedan väljer du att skriva om “muslimska” medlemsländer – vad det nu än är.

 3. muslimska medlemsländer i FN:s råd för mänskliga rättigheter (UNHRC) är ju givetvis just precis muslimska medlemsländer i FN:s råd för mänskliga rättigheter. Kan väl inte bli tydligare än så. Jag försökte också bara ge en bakgrund till just den tweeten ingenting annat. men hur denna person tänker och avser kan väl egentligen bara han själv veta. Men hans vedervärdiga tweet om den somaliska flickan säger väl lite om vad som “tickar” där, om man säger så.

  Men kan väl då också passa på att ge en bakgrund till hans tweet om Radovan karadzic. Kanske inte så mycket om själva tweeten utan mer om orsaken till dom folkmord som skedde. Bakgrunden kan nämligen i mångt och mycket härledas till dom Muslimska SS förbandens terror och härjningar under andra världskriget.

  1990-talets krig på Balkan har demonstrerat en serbisk nationalism som kan tyckas vara rent demonisk och obegriplig. Men där världskriget drog fram för bara ett halvt sekel sedan skars djupa spår i minnet hos miljoner serber ur den äldre generationen. Den rolluppsättning som gällde då bar många med sig in i vår tid. Men för de flesta i väst är den bortglömd. Detta har ju givetvis varit bränsle för det som senare skulle ske.

  Då, 1941-45, utnyttjade nämligen den tyska nazismen de nationella motsättningarna i Jugoslavien till att backa upp dem som ville bryta sig ur statsbildningen. Ante Pavelić kroatiska Ustasja-stat är exemplet som brukar anges. Men Tredje Riket vann flera allierade. Himmlers speciella sköte-barn blev 13:e Waffen SS-divisionen ”Handjar” (Kroksabeln), som från 1943 kom att omfatta 15 000 frivilliga bosniska muslimer. Det muslimska SS — eller ”Mujos” — sattes in mot Titos kommunistiska partisaner vid floden Sava i norra Bosnien och massakrerade de serbiska bybefolkningar som kom i dess hand. Även judar och zigenare hörde till Handjars offer i det ”Jihad”, heliga krig, som Himmler sökte underblåsa. I september 1944 bildades ytterligare en muslimsk SS-division, den 23:e ”Kama”-divisionen, som med femtusen man kämpade i de kroatiska bergsområdena.

  Den dåvarande bosniska presidenten Alija Izetbegović hade ju också ett nazistiskt förflutet. Izetbegović var medlem i den muslismska gruppen Mladi Muslimani, som hade 2 falanger, varav den ena var pro-nazistisk. Izetbegović tillhörde den pro-nazistiska fraktionen, som stödde den muslimska SS-divisionen Handjar (Kroksabeln), vilken slogs på nazisternas sida. Izetbegović blev 1946 också dömd till 3 års fängelse för sina aktiviteter under kriget.

  Folkmord kan ju aldrig försvaras. Men det kan ju vara bra att känna till dom bakomliggande orsakerna här.

Diskutera

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s